Pogoji prijave na Arhea Mentor

S prijavo na e-novice dovoljujete podjetju Arhea Solutio d.o.o. obdelovanje posredovanih osebnih podatkov, skladno z zakonodajo. Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo v prejetem e-mailu.

POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV ARHEA SOLUTIO d.o.o.

Katere podatke zbiramo?

Zbiramo naslednje kategorije podatkov: OSEBNI PODATKI (elektronski naslov), PODATKI O PODJETJU (naziv), PODATKI O POSLANIH SPOROČILIH (kot so: datumi pošiljanja sporočil, katera sporočila je uporabnik odprl in katere povezave je v sporočilih kliknil).

Obdelujemo jih v skladu z zakonodajo in hranimo do preklica.

Kako podatke uporabljamo?

Podatke uporabljamo za komunikacijo z vami (npr. obveščanje o dogodkih, novostih pošiljanje novic, posebnih ponudb). Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo ali s sporočilom na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Kdo uporablja podatke?

Zbrane podatke uporabljamo v podjetju Arhea Solutio d.o.o., Kotnikova 32, Ljubljana (upravljavec) in jih brez vašega soglasja ne bomo posredovali drugim podjetjem. Pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam jih varujemo v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in s svojimi notranjimi akti, sprejetimi na podlagi teh predpisov.

Klik na gumb

:)

Klik na vodič nalepko

:)

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih OK