Pogoji prijave na Arhea Mentor

S prijavo na e-novice dovoljujete podjetju Arhea Solutio d.o.o. obdelovanje posredovanih osebnih podatkov, skladno z relevantnimi predpisi, zlasti zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju zakonodajo). Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo v prejetem e-mailu.

POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV ARHEA SOLUTIO d.o.o.

Katere podatke zbiramo?

Zbiramo naslednje kategorije podatkov: OSEBNI PODATKI (ime, priimek, elektronski naslov), PODATKI O PODJETJU (naziv), PODATKI O POSLANIH SPOROČILIH. Prav tako zbiramo podatke o tem, katere vsebine v Mentorju preberete in na katere kliknete. Na podlagi teh podatkov lahko izboljšamo naše prispevke in pripravljamo vsebine, ki naše prejemnike zanimajo. 

Obdelujemo jih v skladu z zakonodajo in hranimo do preklica. V skladu z zakonodajo imate tudi pravico do popravka kateregakoli vašega podatka, izbrisa, prenosljivosti podatkov, dostopa do podatkov, omejitve obdelave, ugovora.

Kako podatke uporabljamo?

Podatke uporabljamo za komunikacijo z vami (npr. obveščanje o dogodkih, novostih, pošiljanje novic in aktualni ponudbi (kot sestavnem delu novic)). Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo ali s sporočilom na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Kdo uporablja podatke?

Zbrane podatke uporabljamo v podjetju Arhea Solutio d.o.o., Kotnikova 32, Ljubljana (upravljavec) in jih brez vašega soglasja ne bomo posredovali drugim podjetjem. Pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam jih varujemo v skladu z zakonodajo in s svojimi notranjimi akti, sprejetimi na podlagi teh predpisov.